Personvernerklæring

Hvem

TOBBYDESIGN.NO er et nettsted eiet og levert av Tobby Johansen.
Nettstedsadresse er: https://www.tobbydesign.no,  post@tobbydesign.no

TOBBYDESIGN.NO bruker cookies for å overvåke gjesters bruk av nettstedet og til å identifisere tilbakevendende kunder. Cookies er små filer som en nettside sender til brukerens (gjestens) nettleser for å bedre funksjonalitet, overvåke nettsidebruk og andre formål. Ved å benytte denne siden, godkjenner du bruk av cookies.

Hvilke personopplysninger samles inn og hvorfor:

Personopplysninger betyr informasjon som, direkte eller indirekte, kan kobles til deg som individ. Eksempler på slike opplysninger kan være navnet ditt, adresse, e-postadresse, telefonnummer og kommunikasjon. Behandling av slike personopplysninger betyr all bruk av personopplysningene, som innsamling, registrering og oppbevaring.

Personopplysninger kan kun behandles med sikte på spesifikke og uttalte formål, og skal ikke selges til tredjeparter.

TOBBYDESIGN.NO behandler personopplysninger som du har oppgitt til oss med det formål å administrere forespørsler/henvendelser, og for å kunne gi informasjon om tjenester i denne forbindelse, slik som forespørsler om pris eller annen informasjon om virksomheten.

Personopplysningene dine kan også brukes til markedsføring og oppfølging, og til salg og produktutvikling med henblikk på forbedring av produkter og tjenester. Dersom du ikke ønsker å motta reklame og/eller tilbud, vennligst ta kontakt med TOBBYDESIGN.NO gjennom kontaktinformasjonen.

Informasjonskapsler (Cookies)

Cookies, også kalt informasjonskapsler, er små biter data som lagres på datamaskinen eller mobiltelefonen din av nettleseren du bruker. En cookie tilhører et bestemt nettsted, og kan ikke leses av andre nettsteder. Hva som lagres i en cookie varierer, men vanligvis er det id-nøkler som gjør det mulig å lagre brukerinnstillinger eller huske en bruker som har besøkt nettstedet tidligere.

Du kan stille inn nettleseren din slik at den sletter cookies som lagres på harddisken din. Dersom du ønsker å gjøre dette, se din nettlesers brukerveiledning. Midlertidige cookies (økt-cookies) lagres i selve nettleseren og slettes når du lukker nettleseren.

Sikker overføring av data

TOBBYDESIGN.NO bruker HTTPS kommunikasjon for kryptert og sikker overføringen av data mellom deg og oss. Kortnummer ved betaling oppbevares ikke av TOBBYDESIGN.NO og evt. korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester.

Hvor lenge oppbevares opplysningene om deg

TOBBYDESIGN.NO sletter din personlige informasjon når den ikke lenger tjener formålet den ble lagret for, gitt at TOBBYDESIGN.NO ikke trenger å lagre informasjonen på grunn av lov- eller forskriftsmessige forpliktelser eller grunnet myndigheters forskrifter, avgjørelse, forespørsel eller retningslinjer. Personopplysninger lagres i samsvar med gjeldende lover for personvern, se Datatilsynets sider for mer informasjon www.datatilsynet.no/regelverk-og-skjema/nye-personvernregler/.